Tuesday, 3 July 2012

gEdIk of Me

Assalamualaikum ;]


sayangku JUSTIN BIEBER makin segak loh!! [*_*]Y


For those who didn't adore him. It's up to you my dear, provided that you behave yourself. Respect others my darling ;]. okeh.. nge heheh. and, you are allowed to dismiss. That is all you can do now, so I wouldn't annoyed you. ;p
 I AM SERIOUS! (^_^)* 


me being GEDIK when it comes to him is normal. nge hek hew~ *


okeh, aku start usha die sejak lagu one time. waktu tu, JB belom famous sangat. Kat hostel aku cume boleh excited over-over gedikss dengan Nab je. *Nabilah Ahmad.  Sebab die je yang kenal JB. HAHAH! kami minority. sangat minority. haha,zaman tu jb comel je, xhensem. biasa la tuh, awal-awal kann.. even  korean celebrity yang baru-baru debut pon mostly not in perfect package lagi..*mostly. haa, senang cerita, macam kite-kite, memang ade satu zaman tu zaman buruk kite, zaman huduh-huduh,sengal-sengal.. alolo, tak yah nak tipu la tak pernah rase. cepuk kang! hahah.



he is an entertainer and a cool businessman 
*xcaye?! check this out:

oh my.. don't you ever be a jerk ok? *lol
woahho, i just don't know why i like him sooooooooooooo much!
mase dekat puncakk, geng JB aku MAISA Nadeera.
babe, i really miss you laa. nak borak pasal JB, borak pasal sekolah and banyak lah. xbole la nak cerita sini. HAHAHAHA*nasebxkantoi -.-
 aihhh, senyum pulak die. alamak aih, titew sukew lew tinguk awak senyumm :D
hahah, kompem ade yang bengang dengan aku, sebab
 AKU SUKA JUSTIN DREW BIEBER.
ngehngeh. i tak kacau u pon.
paling-paling pon telinga u bernanah dengar i pasang lagu die setiap hari. HAHAHA
kau jangan main-main, semua lagu die mv die, interview die, iklan die,konsert die aku da jengok. tapi kat youtube je lah. 
*kau gile aku nak beli tiket beratuss mase die datang MALAYSIA dulu?!
 jaoh di mata dekat di hati la u.. don't worry.
nge hek.
my favorite ;] looks so @#$%^&* adorable and HOT.
ok bye, lots of love. #BELIEVE

2 comments:

.AtiqahZulaikha. said...

taste kita berbeza. hoho

*tapi aku tetap baca smpi habis. ngeh3

Rossales said...

woah, kaka smakin jadi penyabar da skarang. hahah :D gudjob.