Tuesday, 22 May 2012

aNNiVeRSarY

 OK
semalam hari aku
kenapa??
ada ah..


hari ni 22 mei 2012
aku teringat kisah setahun lepas


22 mei 2011
hari aku mendaftarkan diri sebagai seorang student di uitm puncak alam.
aku asasi sains
lame ke bdk sc??  sukati kau je!! wek :P


waktu mds. cuci mata je.. hahah




sebelum aku bertolak, dua member aku datang
AKU TERHARU KORANG TAHU?????
HEHEHEH
terima kasih sayangggg. *akugedik


abah, mak,sira,wawan, shila adek hantar aku beramai-ramai..
aku sedih waktu tu..
nak cuti lagi.. 
sebak tata mak abah semua mase tu..
ye, aku memang budak ciwek
satu hostel tahu aku ni cebeng duludulu. pikepikebalik,akusegandulu2akumacamtuh.  hahaha


aku harap, aku akan menjadi seorang yang tabah setelah mengharungi berbagai-bagai bentuk situasi sepanjang aku bermusafir menimba ilmu..
ecece.. BM aku. perghh. hahah


k. bye. k. pop. k. tido
ye,merepek -____-'' tata~~
nanti cerita lagi ye. :D



Monday, 14 May 2012

dESaK gERaK

cuti
ye, aku memang suke cuti. 
sebab ape? 
sebab banyak ah sebabnye. xkan tu pon nak cite kot.
hahah

tapi
ye, ade tapi. boo! 
as i expected
bile aku cuti, bermula la conversation2 dari insan2 yang prihatin

'' haa, cuti tolong la mak ye ''
ni aku bole senyom lebar lagi, ye ah, tolong mak. normal lah. wajib tuh.

lepas tu,
'' da ade lesen kan ?? bile la nak tengok mak ko berehat.. cube la ganti ambek hantar adek2.. ''
ye, memang aku dah berniat nak fetch adek2 kesanyanganku yang mengada-ngada tahap gaban tuh. hahah. serius.

tapi, 
ye, tapi lagi..
aku blom berani la.
aku cuak!!
ingat dulu blaja kete tu bende yang aku suke ke??
bende yang senang bagi aku?
X
as usual, parents know the best.
aku didaftarkan untuk ambik lesen.
dan aku berasa malas dan sangat tak mahu waktu itu. >;Y
after a ''few'' certain time
I got P.
alhamdulillah..

tapi,
aku tengah cube la nih.
hehehhehe.
trime kaseh kepada makcik2, pakcik2, datuk2 ,nenek, rakan2,
 pettoku [ catskittensbunnies yang aku gembala sepanjang percutian 5 star aku] 

dan terutama sekali kepada abah emak, sudi teman ajar drive, serta kakak2 dan adek2.
beliau2 ini sudi bagi aku gune kereta2 mereka. sorry for those scratch yg aku da buat.hahah
sudi desak aku bawak kete, hahah, *klu xkene bising, xgerak la kot.
haih, besar benar jasa2mu

*xyah nak emo sangat yang oi~~


sesape da bace cite ala-ala pengakuan aku ni, tolonglah doakan aku jadi pemandu yang SMART dan berhemah.
cita-cita aku, nak berkereta besar bile da mampu nanti,*mataduitan
ye la kete da cantek
pemandunye mesti la kene ade skill
kan?kan?kan?

 jadi aku kene la belajar untuk memandu dengan selamat dan steady 
haih, terbayang-bayang aku kereta idaman 
[ kereta tough, rekabentuk garang, simple tapi cool gile ]

moge dapat imagine kereta TOUGH berwajah GARANG ;]

 yang tersergam memecut berdesup dengan coolnye dan dipandu oleh AKU. hahhahahahahaha
woah!!!

lebeh kurang macam bawah2 nih. O.O perghh..


same pattern dengan atas, lain warne

ni over sangat. hahah

ni best gile

ok gak




sEGaN

yoooooooohooooooooooooooo ~~~~

anybody here??????
*aku bajet ade orang nak tunggu aku kembali..

 menyepi. bunyi kipas plus tv.
yela3.. agak dah.. behabok da '' laman '' aku ni..

aku nak cepuk korang2 nih. hahah




#1 
sebab aku xreti lagi gune benda ni -..-'


#2 sebab aku follow PUBLICLY dgn bangganye. again. -..-''

#3 sebab xtahu.. tibe2 dkt chat fb
'' oh and huyooo ada blog :OO ''
sebab ade cik kiah kot xp

fiooone -..-'''


#4 sebab die stalker terulung
'' sepandai pandai tupai menyorok akhirnya dia tertidur dan orang ternampak dia tidur juge. ''
ok fionnnnne -..-''''

#5 sebab ade cik jah ;p
cik jah oi, ngaku cepat ! hahaha

haa, yang ni kitorang exchange
give n take
hahah
aku surrender da time tuh. -..-'''''

HAHAHA
korang2 ni la yang aku rase nak cepppppuuuuuuk sangat
sebab da buat aku kantoi
>;p

segan i tau u ollz ni..
HAHAHHAHAHHAHAHHAHAHHHAHAHAHAHAH


















Sunday, 13 May 2012

sORrY

 Just a confession.

i know -.-
I told you before,
 I would like to ensure that
     at least 
a paragraph for free writing..

derr~~~ i malas laa
I'm sorry
i'm so sorry

ok,ok
aku buat bila aku rasa sesuai naa
 
kalau da malas, bilenye nak sesuai yang oi??


sesuai bile sesuai laa..
ade la term n cond. nye kundang :D
*wink2 heheheh