Posts

Showing posts from May, 2012

aNNiVeRSarY

Image
OK
semalam hari aku
kenapa??
ada ah..


hari ni 22 mei 2012
aku teringat kisah setahun lepas


22 mei 2011
hari aku mendaftarkan diri sebagai seorang student di uitm puncak alam.
aku asasi sains
lame ke bdk sc??  sukati kau je!! wek :P


waktu mds. cuci mata je.. hahah



sebelum aku bertolak, dua member aku datang
AKU TERHARU KORANG TAHU?????
HEHEHEH
terima kasih sayangggg. *akugedik


abah, mak,sira,wawan, shila adek hantar aku beramai-ramai..
aku sedih waktu tu..
nak cuti lagi.. 
sebak tata mak abah semua mase tu..
ye, aku memang budak ciwek
satu hostel tahu aku ni cebeng duludulu. pikepikebalik,akusegandulu2akumacamtuh.  hahaha


aku harap, aku akan menjadi seorang yang tabah setelah mengharungi berbagai-bagai bentuk situasi sepanjang aku bermusafir menimba ilmu..
ecece.. BM aku. perghh. hahah


k. bye. k. pop. k. tido
ye,merepek -____-'' tata~~
nanti cerita lagi ye. :D



dESaK gERaK

Image
cuti ye, aku memang suke cuti.  sebab ape?  sebab banyak ah sebabnye. xkan tu pon nak cite kot. hahah
tapi ye, ade tapi. boo!  as i expected bile aku cuti, bermula la conversation2 dari insan2 yang prihatin
'' haa, cuti tolong la mak ye '' ni aku bole senyom lebar lagi, ye ah, tolong mak. normal lah. wajib tuh.
lepas tu, '' da ade lesen kan ?? bile la nak tengok mak ko berehat.. cube la ganti ambek hantar adek2.. '' ye, memang aku dah berniat nak fetch adek2 kesanyanganku yang mengada-ngada tahap gaban tuh. hahah. serius.
tapi,  ye, tapi lagi.. aku blom berani la. aku cuak!! ingat dulu blaja kete tu bende yang aku suke ke?? bende yang senang bagi aku? X as usual, parents know the best. aku didaftarkan untuk ambik lesen. dan aku berasa malas dan sangat tak mahu waktu itu. >;Y after a ''few'' certain time I got P. alhamdulillah..
tapi, aku tengah cube la nih. hehehhehe. trime kaseh kepada makcik2, pakcik2, datuk2 ,nenek, rakan2,  pettoku [ catskittensbunnies yang aku…

sEGaN

Image
yoooooooohooooooooooooooo ~~~~

anybody here?????? *aku bajet ade orang nak tunggu aku kembali..
 menyepi. bunyi kipas plus tv. yela3.. agak dah.. behabok da '' laman '' aku ni..
aku nak cepuk korang2 nih. hahah




#1  sebab aku xreti lagi gune benda ni -..-'

#2 sebab aku follow PUBLICLY dgn bangganye. again. -..-''
#3 sebab xtahu.. tibe2 dkt chat fb '' oh and huyooo ada blog :OO '' sebab ade cik kiah kot xp
fiooone -..-'''

#4 sebab die stalker terulung '' sepandai pandai tupai menyorok akhirnya dia tertidur dan orang ternampak dia tidur juge. '' ok fionnnnne -..-''''
#5 sebab ade cik jah ;p cik jah oi, ngaku cepat ! hahaha
haa, yang ni kitorang exchange give n take hahah aku surrender da time tuh. -..-'''''
HAHAHA korang2 ni la yang aku rase nak cepppppuuuuuuk sangat sebab da buat aku kantoi >;p
segan i tau u ollz ni.. HAHAHHAHAHHAHAHHAHAHHHAHAHAHAHAH

















sORrY

Just a confession.

i know -.-
I told you before,
 I would like to ensure that
 at least 
a paragraph for free writing..

derr~~~ i malas laa
I'm sorry
i'm so sorry

ok,ok
aku buat bila aku rasa sesuai naa

kalau da malas, bilenye nak sesuai yang oi??


sesuai bile sesuai laa..
ade la term n cond. nye kundang :D
*wink2 heheheh