Posts

Showing posts from April, 2012

F . R , I / E '' N ; D

Image
F . R , I / E '' N ; D

a friend do know how to stop u when u have to a friend do know when u need to have a rest a friend do know why u have those dilemmas in your mind a friend do know what u mean without u to mention it a friend do know who u are  and always know who they are to u.. ;D
Did u get my point???
nahh, xpa2.. aku sendiri pon bila baca balik apa aku dok merapu speaking london.. rasa segan.
Awatnya hang nak segan nihh???  hih, over tau nyah nih.. geli aku.  hahaha
ishh, kundang nih. aku segan laa. hang bukan xtau.. I PEMALU ORANGNYA 1. grammar aku betoi kaa?? 2. yeke friend mcm tu? sukahati aku jaa 3. aku nak segan, hang xpuas hati pasai paa???haha
ok, straight to the point. aku sbnanya nak borak pasal kawan ni, bukan nak kata aku ni kawan yang paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaling baik kat dunia. X aku tau, aku ni bukannya baik bebenau aku cuma nak habak jaa
TETAPI !! aku nak buat clear statement dulu tau. haa.. macam yang aku cita dulu, yang aku tulis dekat blog nih, aku nak share s…