Thursday, 12 April 2012

F . R , I / E '' N ; D

F . R , I / E '' N ; D

a friend do know how to stop u when u have to
a friend do know when u need to have a rest
a friend do know why u have those dilemmas in your mind
a friend do know what u mean without u to mention it
a friend do know who u are 
and always know who they are to u.. ;D

Did u get my point???

nahh, xpa2.. aku sendiri pon bila baca balik apa aku dok merapu speaking london.. rasa segan.

Awatnya hang nak segan nihh??? 
hih, over tau nyah nih.. geli aku.  hahaha

ishh, kundang nih. aku segan laa.
hang bukan xtau..
I PEMALU ORANGNYA
1. grammar aku betoi kaa??
2. yeke friend mcm tu? sukahati aku jaa
3. aku nak segan, hang xpuas hati pasai paa???haha

ok, straight to the point.
aku sbnanya nak borak pasal kawan ni, bukan nak kata aku ni kawan yang paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaling baik kat dunia.
X
aku tau, aku ni bukannya baik bebenau
aku cuma nak habak jaa

TETAPI !!
aku nak buat clear statement dulu tau. haa..
macam yang aku cita dulu, yang aku tulis dekat blog nih, aku nak share supaya kita bole fikir semula betul dak apa yang kita buat slama nih?? 
btoi kaa? salah kaa?
aku dengan terbuka hati ingin berkongsi opinion onion jaa..
aku harap, kalau ada sesapa yang tebaca entri aku, 
pike balik, renung balik apa yang aku nak borak kat sini naa..
entri2 aku takda kaitan dengan yang hidup atau tuut naa..

'' kadang2,hang taktau apa yang tejadi kat hang, tapi, orang sekeliling hang yang tau.. pasaipa?? sebab, sebagai subjek dalam sesuatu situasi, kadang2 kita xperasan pun apa yang kita lalui, ''

faham?? 
x faham, baca balik ayat diatas !!
haha

ayat nih, boleh kata juga aku selalu habak kat kawan2 aku..
hhmm, kenapa???
aku pon xtau.
aku suka
nak buat macam mana??
ye dokk??
hihi *sape bengang, sile klik next blog

ok,
aku nak terangkan kat sini, 
kita ni manusia kadang terleka, terlepas pandang, terlajak pandang
tapi tak reti nak berhenti sat, undur siket,
usha mana2 salah kita..
mana tau, kita sala jalan kaa,
telanggar anak katak kaa
terlepas durian runtuh kaa,
hmm,
sini la gunanya kawan.
bagi aku,
kawan yang faham kita ni orangnya macam mana, 
kenal kita ni lagu mana,
prihatin tentang kita,
depa mesti akan tolong kita, kalau kita tersesat terjerumus terjebak tertipu terlupa ter'over' ter'kureng'
dan berjutjuta lagi TER la senang cita..
depa ni la anatara individu yang pasti dan mesti datang pada kita,
 menegur kita selain : of course famili dan sanak saudara.. ;]

hang suma sebagai yang diberi nasihat pula,
haihhh.. jangan la buat DON'T KNOW jaa..cuba hang renung tenung semula apa kawan hang dok betafakur mengarang ayat nak habak kat hang tuh..
appreciate siket, keprihatinan kawan hang dengan respon seperti :
senyum
terima kasih
baiklah
I LOVE U
over lagi hang nih -..-''

BUKAN :
hang tak kenai aku
hang bukan tau
hang sapa???
hang tu baik sangat kaa?
atau
updatestatusfbtwitterblogmyspacefriendsterbbmyahoomessengerskypewassup
atau
fikir kawan hang ni xpuas hati ngan hang kaa
fikir kawan hang ni tak suka kawan ngan hang ..
tu suma xelok,

lagi satu,
kalau betul la hang ni kawan kpd kawan hang,
hang mesti xkan buat benda yang hang tau, kalau hang buat, depa mesti bengang dengan hang, kan??? kann??
plus, benda tu memang salah.
pastu hang mesti xkan rasa terkecil hati jiwa raga kalau depa tuh tego hang, ingatkan hang, kann??? kann??

jadi, hang dan aku,
haa,
kita la, sapa lagi???
 mai la kita saling ingat - mengingati kawan2 kita..
cuba letakkan satu kepercayaan *sikit pun jadi laa -..-'' 
pada pendapat atau nasihat kawan2 kita tentang kita ..
tak mau la kita besangka buruk dengan
kawan sendiri naa..burok benau perangai kalau gitu ye.. yangniakuserius.
haha



[shane west ]
ni kuncu2 aku ;]


to : my pren
haa, hang suma jangan main2,
aku stalk hang dari jaoh naa..
atas tuh orang2 aku hantar tengok2 kan hang suma
hahahaha