Posts

Showing posts from February, 2012

JuJuR aKu RinDu

Image
AMARAN!! entry ini bosan, xberminat?? sila tekan next blog. haha
Paku dulang paku serpih, cakap orang die yang lebih... maafkan aku dan tegor aku kalau itu aku. Pepatah ni bukan boleh dikaitkan dengan hal mengata sahaja,  tapi hal berkata-kata itu sendiri... hang pike la sendiri.. 
sikap masyarakat sekeliling yang mementingkan diri sendiri.
dan banyak lagi..
benda2 macam ni la yang selalu buat aku compare life aku dengan kau dan life aku sekarang tanpa kau..
mungkin dulu, aku budak tadika yang sombong dan mengada-ngada, hari2 Cikgu Anom pujuk aku dengan bawak aku pegi kedai Atok Melan supaya aku berhenti menangis..  dan kau... budak pelik dan aneh yang rumah cume setapak due depan tadika yang asyek JUGAK menangis dan duduk dapor tadika dengan tukang masak tadika, Wak Jam.
Kite tadika same, sekola rendah same, skola menengah same. END UP, uni xsame...
ARGHHHHHH!!!!!


kalau kau tahu macam mane perasaan aku mase first time tahu yang aku akan bawak diri sorang2 datang puncakk nih.. dan kau pulak dapat uni…

MiX

Image
Recently, people kept talking that ASASI is going to end.
I thought I would not sad..
But, obviously.. I'm wrong!


seriously, kadang aku happy, kadang aku sedeh.
happy sebab da nak cuti. 
sedeh sebab, aku jumpa macam-macam orang kat sini..
ade yang aku suka, 
ade yang aku pelek tengok die, 
ade yang aku malas nak kisah,
ade yang aku penat nak respon,
ade yang lawak,
sume pon ade..


diorang semua ni laa yang buat aku gembira kat puncakk sebenanye..
tapi sede sekarang sebaab, bile lagi kita nak bejumpaa???..


dekat puncakk,
aku dapat belaja maaaaaaacam-macam...


lepas nih, belum tentu aku dapat jumpe orang2 seperti beliau2 nih.
belum tentu ade orang yang sudi jadi teman aku,
belum tentu ade yang sudi dga lawak lame aku,
belum tentu ade yang sudi dga kisah hidup aku yg common..
belum tentu ade orang yang bole buat aku gelak gile2 babun,
belum tentu ade orang yang terima aku seadanya,
kelambatan aku bergerak, macam sipot bak kate classmt aku. --______--''
ke''slow''an aku nak digest sarc…

please

aku tensi.


please 


i need a space


privacy


please


sori


not in mood...

rICh

Image
Dear rich boys and rich girls,
I'm sorry that I have bad impressions on you.. For your information,  We, the average people, sometimes can't get your point, as far as i'm concern, human should be respecting each other regardless their social class.. but YOU !!!!!!!!!
arghh, you keep disappoint me by proving my bad thoughts on you. you ranked people.. you do differentiate people arond you without or with realizing.. I do try my best to accept your culture or what so ever.. and just take it easy  let it be like a natural or normal phenomenon BUT.. i can't.
In the meantime,  You keep on doing things that make you looked evil.
Perhaps, you did'nt notice your doings annoyed us, or hurt us.. sometimes, your jokes are not funny at all.. but it hurts more.. we laugh just to humour you as friends.. in contrast, it hurt so much.. Maybe we don't have the sense of humour.. our bad..  you win!!! as usual, the richbum always got dirty win... no offence.. haha
peace [-__________-]Y

aih hang nih.. bia…