Saturday, 4 February 2012

rICh

Dear rich boys and rich girls,

I'm sorry that I have bad impressions on you..
For your information, 
We, the average people, sometimes can't get your point, as far as i'm concern,
human should be respecting each other regardless their social class..
but
YOU !!!!!!!!!

arghh, you keep disappoint me by proving my bad thoughts on you.
you ranked people..
you do differentiate people arond you without or with realizing..
I do try my best to accept your culture or what so ever..
and just take it easy
 let it be like a natural or normal phenomenon
BUT.. i can't.

In the meantime, 
You keep on doing things that make you looked evil.

Perhaps, you did'nt notice your doings annoyed us, or hurt us..
sometimes, your jokes are not funny at all.. but it hurts more..
we laugh just to humour you as friends..
in contrast, it hurt so much..
Maybe we don't have the sense of humour.. our bad.. 
you win!!!
as usual, the richbum always got dirty win...
no offence.. haha

peace [-__________-]Y


aih hang nih.. biasa laa orang berada..
 hang takda apa depa ada.. mana hang tau apa depa pike, apa depa rasa..
 mana tau hang nanti da besa pon jadi kaya.. 
hang pon macam tu kaa???

aih, kundang. Aku bukan apa, i'm just saying that, they should respect others jaa..
ya laa, memang kadang depa tak prasan kata2 depa tuh,
 xkena pada tempat, xkena pada orang, xkena pada masa, 
haihh.. serba tak kena la kann senang cita..

tapi depa suma tu patut control diri maseing2.. 
kalau depa dalam kelompok depa.. bole la depa ikot lifestyle depa..
tapi, bila campo dengan orang biasa.. cuba la berpada-pada..
depa kena laa follow the flow,
be moderate ..

aku nasihat ni untuk keamanan dunia sejagat,
bukan untuk kesenangan aku jaa..
aku tahu, ada orang yang sensitif die lebih sikit bab2 status nih..
ya laa, mana tak nyaa.. kadang tuh,
ada benda yang bagi baaaaaaaaaanyak effect kat pemikiran seseorang
dan self-esteem seseorang..

kita tak spatutnya, buat orang rasa down atau rasa diperkotak-katik..
masalah ni bole lead to rasa TOUCHING yang teramat sangat.

Jadi, semua.. buat-buat la betobat yaa..
sapa rasa dia belagak, humble2 la siket..
sapa rasa tacing macing.. buat dek jaa depa suma tuh..
kita buat hal sendiri.. xya buang masa sede2 dengan depa, hot2 dgn depa.
mana tau in the future, kita pon jadi orang kaya,
haa!! jangan jadi macam depa XD

HAHAHAHHAHAHA


JOM
senyum sokmo - mesra alam [^_^]Y







No comments: