Saturday, 4 August 2012

#8 LEGO

Assalamualaikum ;]


WARNING !!!
Please close this tab or back off if you are not interested
*peace [-_-]Y

For now, i want to share shila's and adek's creativity.

Taman Rekreasi

Alolo harmoni sentosanya laa imaginasi budak2 kecik ni.. hahahah
tahu, adek2 aku awesome. 
hehe

Pintu gerbang

see? taman buatan adek-adek aku ni real kan? siap dengan pintu yang tak berapa nak menggerbang. ringkas tapi nampak perfect. ade rupa la tu kan? baik jawab ye. angguk cepat. haa, bagoss bagus. nge hee :D

 pokok dengan tempat duduk-duduk. 

siap ada watercooler dengan tempat basuh tangan tau u olls.
detail x adek2 aku?
hahaha

IKAN DI DARAT * motipp?? -.-'

hahaha. setelah aku tanya dua bocah cilik ni, diorang pon explain..
'' ikan tu sebenarnya tugu laa.. macam dinosaur dekat N**** 3 tuuu ''
kau tahu apa respon kitorang yang lain dekat situ
--_________________________________--''
:D :D ;D :'D
HAHAHAHHAHAHAHHA
gelak samapai keluar air mata wehh..

ade gak idea diorang ni.. at least lah kan.
HAHHAHAHA
tapi* hari tu pergi N***i 3,
Astaghfirullahalazim..
taman tu tak boleh dah nak panggil taman! kepala dinosaur dah kena penggal babe!
sampah merata boleh tenggelam satu N*l**

DEAR DEAR MALAYSIAN, PLEASE LOVE YOUR COUNTRY
jagalah kebersihan negara, malulah kita dengan tetamu asing yang datang untuk menikmati kecantikan dan keamanan negara kita tapi disajikan dengan 
pemandangan yang buruk lagi ggrrr.. OK ;]

parking lot

dua biji kereta. yang berdiri tu orang katanya. haha.
kau tengok, mane nak cari kereta bentuk macam tu alaf 31 nanti pon belom tentu ade tau. hahahha

ok la. bye. nak ber3D. hihihi

3 comments:

fasy said...

wei kenapa kau put stars dekat nilai 3? HAHAHAH.

.AtiqahZulaikha. said...

haha style3. nanti bila besor suruh adek2 kau decorate balik n**** 3 tu

Rossales said...

fasya: aku igt xnak ah obvious sgt dol. hahaha
kaka: hahaha.ko jgn, kang byk pulak tugu kt situ. lain jadinye.haha