Thursday, 2 August 2012

#7 LEGO

Assalamualaikum ;]

WARNING !!!
Please close this tab or back off if you are not interested
*peace [-_-]Y

Uihhhhhhhh~~ Lamanya tak kecoh syok sendiri pasal LEGO.hehe. mungkin aku busy. Hmm, busy.Busy buat ape, busy buattahimata entah buat apa-apa..

oh.upu.Alhamdulillah.UKM. hihi

Kali ni pon tak cerita banyak. Cume nak inform, I BOUGHT NEW ITEM. yee ha! new collection of LEGO. Harga dia? Hmm, fikir banyak kali jugak sebelum beli.. tapi, bila fikir baik-baik, why not? Taram je la beli. HEHEHHEHEEH

LEGO base or board. nipis je benda ni.

ni bukan chopping board yang orang buat potong ikan ayam bawang semua tu tahu.hahah
asalnya nak beli warna hijau, tapi waktu tu takde stock. -____________--  konon nak tapak rumput la kan. baru evergreen. Ye dak? hehe


First basic bricks attached to fresh lego base by me and adek. hehe
excited tau u olls.

Then, budak-budak pun serbu la lego board  tu, buat entah ape yang diorang suke.. Tak kisah la lawa tak lawa, aku tetap appreciate apa yang diorang bina.

snow white

hmm, pon bolehh. Aku pasti. Dengan adanya board ni, lebih banyak new invention yang lebih awesome lagi cool akan terhasil. Ye, yakin! tak menyesal beli. [^_^]Y

building maybe. haha

nampak canggih kan? haha.i knew it. tengok la adek2 sape yang bina.hihi

ok, that's all for now. BYe;]







No comments: