Sunday, 29 July 2012

fEeL yOuNg

Assalamualaikum ;]


hye everyone :D


remember that i told you i love rubik's? Did i tell you earlier? I did. right? did i? never mind. >B]

during my spm holiday, you know cuti lepas spm. I sat for SPM for almost a month. seb0lan!!!  Orang lain semua dah berseronok-ronok cuti guling-guling dekat rumah, aku dengan kawan-kawan *A*BEST aku masih, YE MASIH di perap dekat hostel bergumpal dengan buku-buku yang menimbun setinggi hostel 4 tingkat sebab kitorang ade 1100000000000000 subjek.*ignore kosong-kosong penipuan besar itu. ._.



  Lalalala, tapi xpe. Loads of memories built there. hihi. Alhamdulillah semuanya baik-baik sahaja buat SPM kami. 


Ok, cuti SPM. Hmm, aku sangat sukakan RUBIK'S. 3x3, 4x4, 5x5, 3x4, triangle pyramid, baby egg pyramid, rubik snake. Woahhh, from one to another. Aku excited kot. Dapat complete satu, aku beli lagi satu, lagi satu yang lain. HAHAHHAHAHHAHAH. ko tahu berapa aku spent beli semua tu? @#$%^& Arghh, kenapa la semua benda tu mahal belaka?! itu pon aku tak beli yang ori, alaa yang ade cop mohor RUBIK setepek dekat centre tu. hehehe, aku beli yang quality die sederhana je. Kau gile aku nak beli beratoos-ratoos punye? kirimkentut ah. *o0Ops.  sampai la aku dipanggil masuk ke Puncak Alam, aku pon simpan la koleksi kesayangan aku. After a year I left my genius babies tu dalam kotak ajaib, aku DAH LUPA! aku tak boleh solve even yang basic 3x3 tu. Hwaaaaaaarghhhhhhhhhhhh~~~!!!#@#$%^&* sedih tahu??


and now, JUST a minute ago, aku da BOLEH SEMULA solve my babies.. hihihi 


That is why I FEEL SO YOUNG right now. ngehekhew ;']]


p/s: Ilmu itu letaknya didada bukan dibuku :D Jom ingat pepatah ni ;]

Thursday, 26 July 2012

bE aLRiGHt


Assalamualaikum ;]

 Let's have some break and brighten our day :D  Yup, with JUSTIN BIEBER :D :D ngehehew 


May ALLAH bless us. *PEACE

Sunday, 8 July 2012

#6 LEGO

Assalamualaikum ;]

WARNING !!!
Please close this tab or back off if you are not interested
*peace [-_-]Y

ok, a week after kenduri baru la our beloved LEGO muncul kembali dari beg balik kampung abah yang aku buat macam harta aku sejak masuk palam dulu. lalalalala. ye, aku memang kedek! i kept all my precious things properly sepanjang kenduri. why?? sebab aku tak mahu sejarah berulang, di mana rubik's cube aku, dan barang yang lain-lain terburai bersepai di lantai,  di main oleh kanak-kanak/tetamu/sesiapa sahaja tanpa kebenaran aku. -.- Sape tak bengang babe? kau? ok, i respect u la der kalau macam tu. Doakan aku jadi penyabar macam u. thank you sayang ;]. 

Haa, selain lego, aku suke rubik, macam-macam gak koleksi aku. Percaya tak kalau aku kate dulu waktu cuti spm aku obses dengan rubik ni ?? Sape percaya, terima kasih. Ye, aku tahu, semua yang aku suke main ni permainan yang SYOK SENDIRI. takpe, aku faham. ade orang kata dullard toys. Excuse me, benda-benda ni bagus untuk perkembangan otak tahu? tak setuju?? up to you la. [^.^]Y hahah.

ok, wow! aku buat karangan.-_- enough of babbling myself.*apakahitu?ayatakupelek. Jom tengok basikal yang aku buat. 



pedal aku, kiri kanan ke bawah. then, adek correct it. tengok bawah :D





nampak tak pedal basikal tu sebelah ke atas, sebelah ke bawah? haa, ni nak cerita betapa alertnya adek aku membetulkan kekurangan basikal yang aku buat. Aih, ni yang aku bangge ni dengan adek aku. HAHAH *xnampak? ignore je la.. -.-


apa benda nih? shotgun ke? HAHAHAHAH. Ni, adik laki aku yang buat. Kapal layar katenye. 
sorry la, die memang ' rajin ' orangnye.. tengok la, warna bricks main taram je -_________-'' puihh.



awesome tak adek-adek aku? hahaha. 
ok. bye. aku nak tengok Zachary David Alexander. hahah. 


Tuesday, 3 July 2012

gEdIk of Me

Assalamualaikum ;]


sayangku JUSTIN BIEBER makin segak loh!! [*_*]Y


For those who didn't adore him. It's up to you my dear, provided that you behave yourself. Respect others my darling ;]. okeh.. nge heheh. and, you are allowed to dismiss. That is all you can do now, so I wouldn't annoyed you. ;p
 I AM SERIOUS! (^_^)* 


me being GEDIK when it comes to him is normal. nge hek hew~ *


okeh, aku start usha die sejak lagu one time. waktu tu, JB belom famous sangat. Kat hostel aku cume boleh excited over-over gedikss dengan Nab je. *Nabilah Ahmad.  Sebab die je yang kenal JB. HAHAH! kami minority. sangat minority. haha,zaman tu jb comel je, xhensem. biasa la tuh, awal-awal kann.. even  korean celebrity yang baru-baru debut pon mostly not in perfect package lagi..*mostly. haa, senang cerita, macam kite-kite, memang ade satu zaman tu zaman buruk kite, zaman huduh-huduh,sengal-sengal.. alolo, tak yah nak tipu la tak pernah rase. cepuk kang! hahah.



he is an entertainer and a cool businessman 
*xcaye?! check this out:

oh my.. don't you ever be a jerk ok? *lol
woahho, i just don't know why i like him sooooooooooooo much!
mase dekat puncakk, geng JB aku MAISA Nadeera.
babe, i really miss you laa. nak borak pasal JB, borak pasal sekolah and banyak lah. xbole la nak cerita sini. HAHAHAHA*nasebxkantoi -.-
 aihhh, senyum pulak die. alamak aih, titew sukew lew tinguk awak senyumm :D
hahah, kompem ade yang bengang dengan aku, sebab
 AKU SUKA JUSTIN DREW BIEBER.
ngehngeh. i tak kacau u pon.
paling-paling pon telinga u bernanah dengar i pasang lagu die setiap hari. HAHAHA
kau jangan main-main, semua lagu die mv die, interview die, iklan die,konsert die aku da jengok. tapi kat youtube je lah. 
*kau gile aku nak beli tiket beratuss mase die datang MALAYSIA dulu?!
 jaoh di mata dekat di hati la u.. don't worry.
nge hek.
my favorite ;] looks so @#$%^&* adorable and HOT.
ok bye, lots of love. #BELIEVE