Monday, 14 May 2012

sEGaN

yoooooooohooooooooooooooo ~~~~

anybody here??????
*aku bajet ade orang nak tunggu aku kembali..

 menyepi. bunyi kipas plus tv.
yela3.. agak dah.. behabok da '' laman '' aku ni..

aku nak cepuk korang2 nih. hahah




#1 
sebab aku xreti lagi gune benda ni -..-'


#2 sebab aku follow PUBLICLY dgn bangganye. again. -..-''

#3 sebab xtahu.. tibe2 dkt chat fb
'' oh and huyooo ada blog :OO ''
sebab ade cik kiah kot xp

fiooone -..-'''


#4 sebab die stalker terulung
'' sepandai pandai tupai menyorok akhirnya dia tertidur dan orang ternampak dia tidur juge. ''
ok fionnnnne -..-''''

#5 sebab ade cik jah ;p
cik jah oi, ngaku cepat ! hahaha

haa, yang ni kitorang exchange
give n take
hahah
aku surrender da time tuh. -..-'''''

HAHAHA
korang2 ni la yang aku rase nak cepppppuuuuuuk sangat
sebab da buat aku kantoi
>;p

segan i tau u ollz ni..
HAHAHHAHAHHAHAHHAHAHHHAHAHAHAHAH


















3 comments:

fasy said...

ops kau yg kantoi sendiri at first dengan aku! hahahahahhaha. masa kat bilik. so since then la baru aku start cari! HAHAHAHHA.

AND!

KAU BOLEH TAK TAROK GAMBA AKU YANG CUN SIKETTTTTTTTTTTTTTTTT????????
-..-

P/S: eh dah boleh komen laaaaaa :pp

fasy said...

test

Rossales said...

o, ye ah ms kt blk xp
nyesal aku time tuh. HAHAHHA
p/s: tp tu ah gmb ko plg suci yg aku ade. waktu first time g pendeta.hahah