Friday, 1 February 2013

rIcKeT

Assalamualaikum ;]

pergh. 13 November 2012. the last entry. Berapa bulan dah aku tinggalkan dunia syok sendiri aku versi bajet bagoss. HAHHA

ok. life aku sekarang. hmm. nak cakap apa ye? eh, x. part mana yang nak aku cerita? to be specific, PATUT dicerita. kalau ikutkan hati, baaaaaaaaaaaaaaanyak benda aku nak cerita. tapi ikut hati badan binasa babe. hahha. banyak jugak perkara yang aku lalui sepanjang aku duduk KL. gaya macam merantau. padahal tak sampai dua jam sampai rumah. '' Hentikan!! '', kata Kundang kepada aku. Ciss!!

ah. senang. jom randomly pick any scene or what so ever. 


  • stress. eewwWWW! kenapa perkataan ni yang terlintas dulu???!


next,


  • kecurian. sedih. hadiah spm aku kot. ;[ kau memang tak de hati perut tau peNGAMBIL TANPA IZIN.. dah la aku baru masuk situ. tapi tak pe. aku dah maafkan kau lama dah. cuma, kadang tu bila teringat, bengang jugak la. lagi-lagi bila aku asyik bermasalah dengan hp2 alternatif yang aku guna after aku hilang hp kesayangan aku tu.



  •  profesionalisme. benda ni penting babe. kalau kita tak amalkan, pergh. terguris. nanti kau lalui, kau faham la. haha



  •  trust. ni pon. tapi memang susah nak cari or build benda ni. tapi senang je nak hilang. 



  •  respect. wajib. amaran aku. jangan kau persendakan seseorang itu di depan orang. nescaya, kezalimanmu terpahat dijiwanya seumur hidup. Ya ALLAH, jauhkanlah aku dari menyakiti orang dan orang yang menyakiti aku.




  • dah lama aku tahan. sampai satu tahap. aku capai satu keputusan. dan itu yang menjadikan aku yang sekarang. 



  •  hp yang bersilih ganti. hahha. 'seronok' aku akhir-akhir ni.



  • dunia baru. hmm, tempat lama yang baru bagi aku. berusaha memenuhi keperluan dan kehendak semasa. Hmm, dalam maksudnya nih. hahha

  • eh. EH. eh. EH. eh. EH. pokok. senyum. hahahaha



  •   kawan baru dan lama. aku masih belajar untuk berkawan. so, there's always a room for improvement i guess. pada aku MANY ROOMS tu lebih tepat. 



first time aku jumpa design drawing modelnya RICKET. HAHAHAHHAHAHA

''untung2 designer tu pandai mereka, kau ade?!''

fine la kundang.. nanti lapang2 aku practice la. lepas tu, habis satu tan a4 aku ganyang conteng, aku conteng dinding meja rumah aku pulakk. 
motip aku letak gambar nih? ? -.-''




  • aku teringin nak masuk kelas psikologi. serius. ;B

  • hati budi orang kita tak tahu. semoga aku menjadi dan dikelilingi orang- orang yang berbudi pekerti. amiin.
ok lah. setakat ni, tu je aku nak type. oh, ye. satu sem dah habis. dah exam. dah rasa apa yang orang lain rasa. dah nampak apa yang aku tak namapak sebelum ni. yang baik dijadikan pedoman, yang buruk dijadikan sempadan. Tolong doakan aku lulus dengan cemerlang a+++++++++. 

kesian terima kasih. HAHHAH






1 comment:

hajar saufi said...

yup. deep meaning. aku rindu ka syazana. aku rindu sangat sangat.